Een fiets de helemaal bij jou past

Heb je je oog op een kleurencombinatie die niet zomaar verkrijgbaar is, of wil je misschien een exacte replica van de fiets van een van je helden? Als je besluit om een custom built fiets bij ons te laten maken, dan is je eigen fantasie de enige limiet.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van onze beschikbare frames, wielen, groepen, sturen, zadels. Wij denken heel graag met je mee over de mogelijkheden, dus kom gerust een keer langs in onze zaak. Dan bespreken we onder het genot van een kop koffie je wensen en voorzien we je van advies over wat de beste setup voor jou is.

Alle prijzen die op deze pagina zijn richtprijzen excl. €120 montagekosten.

Background Image
Frames

Specialized frames zijn Rider First Engineerd. Dit wil zeggen dat de stijfheid van het frame voor elke maat hetzelfde is, zodat jij altijd van de best mogelijke rijeigenshappen kunt genieten.

Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan de aerodynamica van elk frame. Met uitbebreide windtunneltests wordt gezocht naar de vorm die de minste luchtweerstand biedt, en met de unieke smartweld methode worden alle las naden veel netter gemaakt. Smoother is Faster is dan ook het motto! 

Wielen

Meer gevoel, meer snelheid, minder gewicht - waar je ook naar op zoek bent, wielen zijn de beste manier om je rijervaring te verbeteren. We hebben ze in alle hoogtes, tube en tubeless.

Background Image
Groepen

De juiste groep kan je fiets maken of breken. Wij hebben alle grote merken op voorraad.

Stuur

Wij hebben een diverse selectie aan sturen beschikbaar. Van traditionele alluminium sturen tot vederlichte carbon aerofly handlebars. De perfecte cockpit ligt voor je klaar. 

Background Image
Zadel

Het juiste zadel is essentieel voor comfort en prestatievermogen. Specialized spendeert dan ook heel veel aandacht aan het ontwikkelen van de juiste ergonomie voor hun zadels. Met hun Body Geometry programma zijn ze nog steeds de voorloper in materiaal dat perfect op jouw lichaam aansluit.

Een vollediger overzicht van beschikbare zadels vind je in onze webshop

Onze laatste builds

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Ben je geïnspireerd geraakt? Kom gerust een keer langs in onze zaak voor uitgebreid advies. Je kunt ons ook mailen op info@tomacycles.nl met de onderdelen die je graag zou willen hebben, en dan sturen wij je geheel vrijblijvend een offerte van de opgebouwde fiets.