Reflectie

Is het elke dag een race tegen de klok om voor het donker thuis te zijn? Laat je niet meer opjagen door de avond. We hebben een groot aanbod aan reflecterende kleding en fietsonderdelen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je over het hoofd wordt gezien door je mede weggebruikers.

Elk druppeltje is er een te veel

Ale je graag droog op je plek van bestemming aankomt dan is fietsen in de wintermaanden een uitdaging. Je kunt je trip natuurlijk plannen met buienradar in de hand, maar een eenvoudigere oplossing is waterdichte kleding. De Deflect serie van Specialized houdt nattigheid weg van je lichaam. Zowel door regen en sneeuw tegen te houden als ook transpiratie weg te voeren.

Dit seizoen is warm de nieuwe mode

Het laatste waar je op zit te wachten zijn ijzige tenen, vingers en oren. Ongeacht waar de winter mee aan komt zetten, jij zit er met deze winterkleding dit seizoen warmpjes bij. 

Laat je licht schijnen

Met de juiste verlichting ziet zo'n donker weggetje er opeens een stuk minder eng uit. De Stix lampen zijn ontworpen voor elk type rijder. Van de nachtrijder die een lamp met veel lumen nodig heeft tot de forens die een licht en makkelijk verwijderbaar lampje wil.