Jouw passie is ook de onze. Buiten dat we waarschijnlijk net zo veel van fietsen houden als jij, houden wij ook nog heel erg van materiaal. Deze liefde voor het materiaal heeft er dan ook voor gezorgd dat we in onze werkplaats alle expertise en tools in huis hebben om je Race/sportfiets of MTB weer in topconditie te brengen!

Om je van een zo goed mogelijke service te voorzien geven we een paar richtlijnen om te zorgen dat je fiets op tijd klaar is en je er niet te lang op hoeft te wachten:

Breng je fiets voor 11 uur in de ochtend, dan kun je hem de zelfde dag na 18:00 weer op halen. We streven elke fiets binnen een dag af te leveren als dit niet mogelijk is stellen we je hiervan op de hoogte. Houd er rekening mee dat de werkplaats op donderdag pas om 13:00 uur geopend is. Hierdoor verschuift de uitgifte tijd van de fiets naar 19:00 uur.

Maak minstens twee dagen van tevoren een afspraak voor je fiets. Zo weet je zeker dat we een plekje voor je hebben. Heb je in het weekend een defect gehad, bel ons dan dinsdag meteen zodat je voor het weekend weer op pad kunt.

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen voor het plannen van een reparatie. Omschrijf zo duidelijk en compleet mogelijk wat het defect is. Zo kunnen wij beter inschatten hoe veel werk we aan je fiets hebben, en dat voorkomt vertragingen. Afspraken die online gemaakt worden zijn pas ingepland als de werkplaats dit heeft bevestigd.

Bij het telefonisch inplannen van een afspraak geef ook zo compleet mogelijk aan wat er met die fiets moet gebeuren. De monteur plant de afspraken in op tijd, dus als er bij afgifte van de fiets nog veel andere werkzaamheden bijkomen dan kunnen we helaas niet garanderen dat de fiets binnen een dag gerepareerd is.

We willen je vriendelijk verzoeken om je fiets na reparatie zo snel mogelijk op te komen halen. Dit om aan onze kant ruimtegebrek te voorkomen en eventuele beschadigingen aan de fiets te allen tijden te kunnen voorkomen.

Background Image

Openingstijden

Tarieven

Dinsdag      10:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag  10:00 uur tot 18:00 uur

Donderdag 13:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag        10:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag    09:00 uur tot 17:00 uur

Fietsen afhalen kan tot 19:00 uur !

Beurt basis (afstellen versnellingen, nadraaien en checken van schroeven en bouten. Wielen controleren)
€30,-

Grote beurt (smeren van alle lagers + basis beurt)
€90,-

Kabels Derailleurs vervangen
€25,-

Kabels rem vervangen
€20,-

Remblokken vervangen  velg
€11,50

Remblokken vervangen schijf
€15,-

Ontluchten schrijfrem
€15,- per rem

Stuurlint Vervangen
€ 12,50

 

Vork Service voorvork (incl Dust Seals)     

Rox Shocx
€70,-

Fox
€99,-

 

Service achterdemper

Klein onderhoud
€40,-

Dustseals en o-ringen
€89,- 

Braindemper service
€ 150,- (opsturen naar Specialized)

 

Voor overige werkzaamheden geldt een uurtarief van €50,-

Plan een reparatie

Zelf klussen

Voor de mensen die het leuk vinden om zelf aan de fiets te klussen bieden we regelmatig clinics aan over fietsonderhoud. Daarnaast zijn we ook een serie instructievideos aan het opnemen waarin we laten zien hoe je zelf eenvoudig onderhoud aan je fiets kan plegen. De eerste uit deze serie kun je hier rechts bekijken. Wil je weten wanneer we clinics organiseren? Schrijf je onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief, dan wordt je elke maand op de hoogte gesteld van nieuwe evenementen, aanbiedingen en nieuwtjes over onze zaak.