Venge Vias Di2

De snelste fiets op de weg

De S-Works Venge Vias Di2 is ontwikkelt met als doel om de snelste wegfiets ter wereld te creëren.

 

Om dit te verwezenlijken is er in Specialized's eigen windtunnel gedurende vier jaar gekeken naar alle aspecten die invloed hebben op de luchtweerstand van fiets én rijder.

Background Image

Voor de optimale balans van gewicht, stijfheid en comfort. is het frame is vervaardigd uit FACT Carbon.

De geometrie van de Venge Vias is in samenwerking met raceautofabrikant Mclaren zo ontworpen dat de krachtoverbrenging van de rijder gelijk is, ongeacht de framemaat.

De Roval Rapide CLX 64 wielset is met tests in de windtunnel en in samenwerking met het Specialized Pro Team geoptimaliseerd om de luchtweerstand van zowel voor- als zijwind te minimaliseren.

 

Ook zijn de remmen helemaal opnieuw ontworpen, en zijn achter de voorvork en zitbuis gemonteerd om de luchtstroming zo min mogelijk te belemmeren.

Background Image

De positie van de rijder uitermate belangrijk voor de overal aerodynamica. Daarom wordt je voor deze fiets in ons Fit Lab opgemeten door een gecertificeerde BG Fit Retül specialist.

 

Tijdens de fit worden de afmetingen van je lichaam tot op de millimeter nauwkeurig gemeten, zodat we de Venge Vias Di2 perfect af kunnen stellen op jouw unieke maat.

Venge Pro Vias
€7.499,-

Venge Pro Vias

 

 KOOP

 

S-Works Venge Vias Di2
€10.999,-

S-Works Venge Vias Di2

 

KOOP