Als je liever de berg op vliegt in plaats van fietst dan heeft Specialized dit jaar de perfecte bike voor je gemaakt. De Turbo Levo is een mountainbike met net dat extra beetje power.

 

Bergop rijden is nu een fluitje van een cent. Zelfs de steilste hellingen weet deze mountainbike moeiteloos te bedwingen.

 

De fluisterstille motor gemaakt door Brose biedt 530 watt extra trapvermogen, en geeft je een subtiele trapondersteuning tot 25km p/u.

Background Image

De fiets is zo ontworpen dat je bijna niet merkt dat je op een e-bike rijdt. Ondanks het extra gewicht is de fiets uiterst wendbaar en beheersbaar.

 

Batterij en motor zijn laag gemonteerd voor de beste rijeigenschappen van de fiets en de 6 fattie banden zorgen voor uitstekende grip op alle terreinen.

 

De Levo Turbo is verkrijgbaar als hardtail en full suspension, dus je kan gewoon met je favoriete set up door blijven rijden.

De in de onderbuis gemonteerde batterij heeft een actieradius waarmee je gemakkelijk lange trailritten kan maken. Oplaadtijd is ongeveer 4 uur en batterijen zijn verwisselbaar.

 

Op de fiets kun je 3 zelf in te stellen assist levels (eco, trail & turbo) Wil je meer controlle dan kun je met de IOS en Android Mission controll app  je baterij instellen, gps informatie opvragen en en de lengte van je rit instellen, zodat de fiets precies het juiste aantal wattage geeft. Zo kom je nooit met een lege accu te staan.

 

Daarnaast kan de Levo Turbo ook aangesloten worden aan je Garmin GPS unit via ANT+.

Background Image

Wil je de Specialized Turbo Levo zelf uitproberen? Tijdens het Test The Best evenement op 21 en 22 mei in Landgraaf staat hij op je te wachten, dus schrijf je snel in via info@tomacycles.nl

 

Geen zin om tot dan te wachten? We hebben al een Levo op voorraad, dus kom snel een kijkje nemen in onze zaak